Чекай

Чекай мене знову,
Під світлом тихим ранковим.

Я буду з тобою,
Навіки твоєю "не тою".

Чекай мої ніжні руки.
Ти знаєш, як важко бути,
Тією, хто має правду,
Якої у жоднім краю,
Ніколи ніхто не знає.
Якої знати не варто.

Чекай мене завжди,
Там, де шпиляті башти,
Пронизують синє небо,
Ховають мене від тебе.

Чекай моє тихе слово,
Чекай мене обово'язково.
У тих зелених садах,
Де знову співать птахи,
Де сховані наші страхи,
Де на вільних вітрах

Колишуться наші душі,
Загублені. Небайдужі.

23.02.2018


Рецензии