лiки вiд зла

Прийшло щастячко не забарилось
і душа розвеселилась
Бо в душу радість рікою льеться
Так не було мені здається

Нехочу я себе міняти. Щоб щастячко з дюбовью не втрачати
Нехай воно усе так буде
Душа зло усе забуде


Рецензии