Малая радзiма у кожнага ёсць

Малая радзiма у кожнага ёсць
I ты там бываеш, канешне, не госць.
Тут сонейка грэе, здаецца, цяплей.
I знiчкi зiяюць, як быццам, ярчэй.

Тут  ветрык лагодна цябе абдымае.
У студнi  вадзiца  - смачней не бывае.
Бярозка с пашанай цябе сустракае
I першае дзесьцi каханне блукае.

Ды рэхам далёкiм у бор запрашае.
Тут пахам багуньнiк паветра узрывае.
Духмяныя травы у дзяцiнства вяртаюць
У сэрцы успамiны салодка усплываюць


Рецензии