Славетний парк

Вже парк славетний відпочив за зиму,
Веснянки заспівали ручаї.
А я знайшов між пролісками риму,
Коли пішов в Софіївські гаї.

І все блукав в казковім оксамиті
Блакитних водограїв і дібров.
Роки життя здалися менше миті,
В обіймах ваших, вічність і любов.


Рецензии