Поки тримаюсь

Боляче.

Краще облиш.

Краще мене не чіпай!

Поки тримаюсь.

Та це безумовно край.

Кордони мого терпіння,

джерела мого сумління брудні.

Половина належить безодні.

А душу поїдають голодні.

Кінець світу для мене - сьогодні.

22.02.2018


Рецензии