В човнику надiй

В човнику надій в щоденне море,
Де штормить буденністю буття,
В майбуття, що в мріях неозоре,
Знов пливу на берег забуття.

Там літа птахами відлітали,
І не повертали ні на мить.
Там бажання здійснення чекали,
Там безкрая вічності блакить.

Таємничий, дивний сад любові
Відкривав мені нові світи,
Дарував стежини барвінкові,
Де веселкою з'являлась ти.


Рецензии