Мамо рiдна, мамо мила

Мамо рідна, мамо мила,
У світи шляхи відкрила,
Дарувала дивні крила,
Мамо рідна, мамо мила.

Ой, мамо-матуся рідненька,
Ти зовсім не бачиш старенька,
Забрали літа твої очі,
І дні найсвітліші, мов ночі.

З кімнати в кімнату блукаєш,
Дітей та онуків чекаєш.
Новий день тебе привіта…
Як швидко збігають літа!

В дорозі ми губимо мрії.
Чекають нас різні події…
Бувають найкращі й лихії, -
Але не втрачаймо надії!

Бо ж лихо найгірше минеться,
І доленька знов посміхнеться,
І слово, увага й повага,
Розквітне життя - вище благо!

Мамо рідна, мамо мила,
У світи шляхи відкрила.
Дарувала дивні крила,
Мамо рідна, мамо мила.


Рецензии