О, скарбе мiй неоцiненний...

21 лютого є Міжнародним днем рідної мови

І возвеличимо на диво
і розум наш, і наш язик. Тарас Шевченко

О, рідна Мово українська,
Ви із народин Материнська ...
Я Вами завше розмовляю,
у снах літаю, вдень співаю.
Бо Ви – єство моє, – Людини,
моєї рідної Родини
і усієї УКРАЇНИ ...

21 лютого 2016 р.; 21 лютого 2018 р. м. Київ


Рецензии