Твоiй красi присвячують сонети

Благословенна Уманська земля свята!
Твоїй красі присвячують сонети,
Ти дарувала людству всі віки й літа
Художників, письменників, поетів.

Твій парк “Софіївка” відомий у світах,
Околиці в ранкових росах вмиті,
Зліта натхнення – дивний і примхливий птах,
Він там, де творчості серця відкриті.

Яке це дивне, неповторне відчуття -
Оспівувати рідний край в любові!
Минуле, сьогодення й світле майбуття -
Лишаються Вам, покоління нові.

Натхнення, мрії і надії джерело, -
Скільком ти зоряні шляхи відкрила!
За все, що неодмінно до звитяг вело,
Тобі завдячуємо, Умань мила!


Рецензии