життя даруе менi щастя щоб побороти смуту

Задоволена я всім людина

до мене щастя плине без зупину

Пів світу ниє гірко плаче а я живу зовсім іначе
Та прийде час і я занию
бо з майбуття на мене і  горе лине


Рецензии