Батькам!

Мої Батьки,мої два рідних серця,
Дві долі,що дали мені життя,
Ви два моїх чистесеньких озерця,
Ви два крила і два безмежних почуття.

Я дякую Вам за безмежну доброту,
За безтурботну юність та дитинство,
За безумовну щирість й правоту,
За батьківську любов і ніжне материнство.

Ви з тих людей,що вміють розділяти щастя,
Що допоможуть близьким у біді,
Ви завжди поруч,завжди відчуваєте ненастя,
І завжди з вами будем поруч у житті.

Я Вас люблю,ви є моя родина,
За Вас молитимусь допоки я живу,
Для Вас я завжди залишаюся дитина,
І з Вами по життю разом іду.


Рецензии