Сняг

Сняг
Автор: Р. Русев                х

Пада, пада снегът,
правим пъртина
с първите крачки,
над нас звездите горят
дават ни щастие.
Как да заспя?
Всичко наоколо е красиво.
Като цветна любов
с основен цвят бяло и живо.
В шепите сняг
и снежен прах във очите,
колко е красиво наоколо.
Ние пристъпваме в такта на танц,
след нас се провира пъртината,
а онези горящи звезди
са в очите ни....
А отгоре... отгоре...
Сипе се сняг...


Рецензии