Remember just four

Wisdom

****
All I Need
Is In My Heart

Knowledge Awareness
Spirit Fields

****
OHM A HUM HOH HAM KSHAH MA LA VA RA YA HUM PHAT
*
OM DHRUM SOHA OM AMRITA AYUR DADE SOHA
*
OM AH HUNG BENDZA GURU PEMA SIDDHI HUNG
*
OM PREM VISHVA MATA HUM HUM PHAT
*
Turiyatita-Avadhuta
Jivanmukta
*
Vairocana
Vajradhara
Samantabhadra
Amitabha
Tathagata
Padmasambhava
Bodhisattva
Avalokiteshvara
Vajrasattva
*
Vyakti-Vyakta-Avyakta
Sat-Chit-Ananda
Parabrahman
*****
Kalachakra               
Dzogchen
Vajrayana
Nisarga Yoga
*
Advaita
*
Amitayurdhyana
*
Nirmanakaya-Sambhogakaya-Vajrakaya
*
Defenders Are Five Dhyani Buddhas
*
Namo Amitabhaya Buddhaya
Namo Amitabhaya Tathagataya
*
Self-Knowing Wisdom
*
Existence is the cure for ignorance
*
Remember just four:
Wisdom is free from concepts,
Without thoughts,
The state of Buddha-Awareness Nature,
The state of Parabrahman Bliss
*
The one who controls 5 elements, three gunas, prakriti and purusha
in his consciousness is the satguru Parabrahman Saguna Nirguna
Satchitananda Swaroopa Jivanmukta
Turiyatita-Avadhuta


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.