Lila Rules of The Game

*
All I Need
Is In My Heart

Knowledge Awareness
Spirit Fields

37+66+67+68+69=307=3+7=10=1+0=1

Saguna Nirguna
Satchitananda Swaroopa

Turiyatita Avadhuta
Jivanmukta

*
16. Om Kshetrajnaya Namaha
Vishnu Sahasra Nama
*
Paramananda
*
Atmaprakasha Bhagavan
Everything Is Bliss


Рецензии