Сонет xxxviii

Ставали зайвими слова і кроки.
Мить малювалася, серця стирались
об щось настирливе і невисоке,
допоки віри в них для нас не стало.

Останні поштовхи, останні соки –
ніколи зважено, завжди замало.
То наші вирії – ціна за спокій,
найближчі обрії – дев’яті вали.

Вершини підлості, низини зради –
ви не мінялися із покон віку,
старий ландшафт, можливо інша флора.

Для когось ми – життя, для інших – стадо,
недоїдки, манкурти і каліки.
Стань епіцентром світла й непокори.

20 Лютого, 2018


Рецензии
Дякую за Світло!
Хай щастить!

Катерина Жебровська   24.02.2018 09:36     Заявить о нарушении
Щиро вдячний за тепле слово!

Юрий Лазирко   27.02.2018 22:08   Заявить о нарушении