Надземний потiчок екзотерiка

(Ранкова пісня зі сна)

Відчуття освітленого дому,
М’яко ллється незбагнений спів.
Лагідно потічку надземному
Дослухаюся без кволих слів.

Боже, ти відкрий мені дорогу
До того високого тепла,
Де досяжно Всесвіту порогу,
Пломеніє виток джерела!

У поділі п’ятім, може, шостім
Місто біле мене вигляда.
Як у казці, в царстві тридев’ятім,
Будеш, душе, справна й молода.

У зірковім морі простір дивний
Вниз хорали шле, та супокій,
Сполох сяйва променів, споживний,
Надиха наснагу Зоревій.

Ранок 19.02.2018 р.

Споживний – мається на увазі духовна спожива,
а у високих світах – і їстівна.


Рецензии