Герек туш

Рахамир захъ, зенг авунни герек туш.
Мукьвал жемир, къваз завай яргъаз хьана.
Заз нуш хьанач,зи иштягьдин хуьрек туш,
Заз инжи хьиз акурди вун цаз хьана.

Тур,ламари авурай ваз ибадат,
Заз инжи векь бегенмиш я,хилаф туш.
Ава гьардаз вичиз хас тир набадат,
Ламран цацар лацу шивцин алаф туш !


Рецензии