Философськый погляд

  Слидочкы твои всюды бачу,
  Ни чого ,лыш воны на яву.
  Нэ можу ришыты цю дрибну задачу,
  Но тобою жыву,жыву и жыву.

   Николы тэбэ я нэ бачыв,
   Но в мриях,як в зэркали бачу тэбэ.
   Жыву,дыхаю,радию не плачу,
   Хоч чуствую прэдкы чэкают мэнэ.

  Тобою жыву,як квитынка в роси,
  Колы раненько сонэчко сходэ,
  Колы прырода в ранкови краси,
  Як ридна дытына до мэнэ прыходэ.

   Дужэ хочэться жыть и дытыну обнять
   Прыжаты до серця,як нижну травыну
   И всьому Свиту крыком сказать:
   Нэ стругайтэ мэни пока домовыну!


Рецензии