Менi так мало губ твоiх тепла

Мені так мало губ твоїх тепла
Я хочу ще тепла і твого тіла
Я хочу, щоб зі мною ти була
І теж того ж, як я, завжди хотіла

Роки проходять, не зупиниш час
Частіше осінь манить листопадом
Що важливіше цього є для нас,
Ніж бути поруч непорушним складом

Нехай любов як зірка сяє нам,
Яскрава, незгасима і магічна,
А я дочкам скажу або синам:
- "Любов, це не на час, а це довічно"


Рецензии