Лелеки

                Лелеки

                -1 куплет-

Ми ніби вільні, ніби без обмежень,
Але постійно хтось за нами стежить
Ішли з останніх сил ми до вершини
Та заважали власні ж побратими

Вони вели не тими нас шляхами
І забували радитися з нами,
А десь далеко гордий, вільний птах
Обрав для себе зовсім інший шлях.

                -Приспів-

А ти лети, а ти лети, лелеко,
У вільний край, у вільне небо
І нас з собою забери,
Бо нам тут нічого робить.

                -2 куплет-

Так опинились ми на чужині,
Де темні ночі і похмурі дні.
Сумуєм ми за своїм рідним краєм,
Але ,чомусь, ніхто там не чекає.

Та все одно повернемось додому,
Здолаєм всі відомі перепони.
Настане літо = повернеться птах
І на вершині ми встаном стяг!

                -Приспів-

А ти лети, а ти лети, лелеко,
У вільний край, у вільне небо
І нас з собою забери,
Бо нам тут нічого робить. (2рази)


Рецензии