Невпинний рух в артерiяхi венах

І.Канчіалозі, «Lissajous» сюїта для камерного оркестру (2017),
Київський камерний окестр, Б.Пліш

Невпинний рух в артеріях і венах
У ритмі нездійсненних сподівань…
Перетини і напрямки на схемах…
Магічна сила згустків й коливань…

Таємне дійство входження у серце …
Відторгнення, народжене в єстві…
Немислиме наближення до смерті…
Вібрації крізь серце… На межі…

Притиснення… Проникнення… Єднання…
Любові токи – десь у глибині…
Червоний знак рідинного згортання…
Свої-чужі освячені сліди…

Фрагменти гармонійних світобачень
Покладені в колиску частоти…
Невідповідність пауз і означень…
Пульсація… Незмінність чистоти…

18.02.2018


Рецензии