Украина

Україна

Ти найдорожча і єдина
В житті для кожного із нас!
Прийми любов від свого сина,
Я вірю в зоряний твій час!

Твоє цвітіння й чисте небо,
Чумацький шлях – дороговказ.
Ти – доля, іншої не треба,
Мій біль і радість водночас.

Хай на твоєму небосхилі
Не завжди сонце, більше хмар,
Здолає змін бурхливі хвилі
З надії зведений вівтар.

Людське життя – коротка днина,
Земля батьків – чарівний край,
Щоб розквітала Україна,
Нам все здолати, Боже, дай!


Рецензии