Рiдне мiсто

                Рідне місто

                -1 куплет-

Мої очі дивляться завжди вперед – куди не подивися.
І літак життя на зліт іде. Лише слідкуй – аби не запізнився.
Рідне місто назавжди залишиться в моєму серці.
І якщо не хочеш, то не йди. Кудись не встиг – сюди обов’язково повернешся.

                -Приспів-

Міста і села, он та веселка
І навіть небо за нас!
Бо настав наш час, бо настав наш час! (2 рази)

                -2 куплет-

Свої руки простягну тому, до кого схочу доторкнутись.
І нехай вже пізній час та я піду, щоби завтра повернутись.
Рідне місто дало змогу нам зробити перші кроки.
Ніби вивчив ще один урок, як життя підкинуло іще кілька уроків.

                -Приспів-

Міста і села, он та веселка
І навіть небо за нас!
Бо настав наш час, бо настав наш час! (2 рази)

                -3 куплет-

Я скажу, що люблю тоді, коли по-справжньому відчую.
І п’ять крапель наллю за тих, хто нас уже, нажаль, давно не чує.
Рідне місто збереже всі спогади, які ми залишили.
І літак життя на зліт іде і ми із ним летимо на повну силу!

                -Приспів-

Міста і села, он та веселка
І навіть небо за нас!
Бо настав наш час, бо настав наш час! (2 рази)


Рецензии