Кlанда заз

Яр-ярарин,
Фар-хьрарин,
Ял-цуькерин,
Мал-цlекверин,
Къаз-никерин,
Наз-бикейрин,
Ван-билбилдин,
Чан-гевилдин,
Вар-ракаррин,
Гар-дакlаррин
Кlнда заз.

Хал-хъуьхъверин,
Къал-мехъеррин,
Сир-махарин,
Кlир-пlагьарин,
Хъвер-аялдин,
Звер-хиялдин,
Йиф-ахварин,
Киф-вахарин,
Къав-цаварин,
Цав-суварин
Кlанда заз.

Къаш-вилерин,
Каш-хъилерин,
Цlвех-гъамарин,
Твех-хамарин,
Экв-акьулдин,
Туьк-цlакулдин,
Шел-муркарин,
Мел-юркарин,
Суй-лекьерин,
Буй-викlегьрин
Кlанда заз.

Гъил-амалдин,
Кьил-камалдин,
Фикир-цlийид,
Зикир-хцид,
Чир-балугъдин,
Пир-халукьдин,
Къаст-михьиди,
Дуст-кlевиди,
Тlал-севгидин,
Чlал-лезгидин
Кlанда заз.

Кваз,жуввалин,
Лезги кlвалин-
Руьгь,бедендик...
Хуьз кьетlендик...
Кlанда заз.

17.12.17


Рецензии