дитинство

          лунае пісня біля хати
          тече, мов річка в тищі мрій
          то колискову рідна мати
          співа дитині дорогій

          вона її так ніжно пестить
          охороняе спокій, сон
          і всіх навколо своїм співом
          бере в свій лагідний полон

          що і дорослий в цьому стані
          свое дитинство пригада
          і посміхнеться своїй мамі
          понад вже пройдені літа

          де залишилось все на згадку
          де кращче,рідне і святе
          де рідна матір і малятко
          де за вікном бузок цвіте !   


Рецензии