Це не кiнець

                Це ще не кінець

                -1 куплет-

Це ще не кінець, хоча й вже не початок
Минуле не має властивості змінювати напрямок
Воно лишає нам трохи часу на останок
Тож квапитись треба, бо наближається ранок.

Так, місяць заходить за обрій
Я відчуваю теплий сонячний дотик
Його промінь торкається моєї долоні
І я розумію, що кінець ще не скоро.

                -Приспів-

Пам’ятай, пам’ятай свою родину
Пам’ятай, пам’ятай кожну хвилину
Пам’ятай, що ти не один
У цьому світі людей і машин.(2 рази)

                -2 куплет-

Ми йдемо рука у руці
У те місце, яке не побачиш вночі
Там варіантів майбутнього тисячі – не злічить
Життя коротке, тож цініть кожну мить.

Але ми не цінуємо життя
Дуже рідко показуємо свої почуття
Я не знаю, чи допоможе нам в кінці каяття
Знаю, що людиною робить змога до співчуття.

                -Приспів-

Пам’ятай, пам’ятай свою родину
Пам’ятай, пам’ятай кожну хвилину
Пам’ятай, що ти не один
У цьому світі людей і машин.(2 рази)

                -3 куплет-


Ні! Це не кінець – обіцяю.
Я ще відчую дотик тих малих рученяток
Нехай майбутнє перед нами вибудовує замок
Тому час переможе тільки нащадок.

Запам’ятай, що ти не один
Хвилюватися в тебе немає причин
В кожній з своїх рук я тримаю по руці
Тепер я точно знаю, що ми справжні бійці!


                -Приспів-

Пам’ятай, пам’ятай свою родину
Пам’ятай, пам’ятай свою країну               
Пам’ятай, що ти не один
У цьому світі людей і машин.

Пам’ятай, пам’ятай свою родину
Пам’ятай, пам’ятай кожну хвилину
Пам’ятай, що ти не один
У цьому світі людей і машин.


Рецензии