Не от мiра сего

«Отвеща Iисусъ: царство мое несть отъ мiра сего». (Ин. 18;36)
«Возопиша же паки вси глаголюще: не сего, но Варавву; бе же Варавва разбойникъ». (Ин. 18;40)

Не от мiра сего приходящим
Не внимает обычно народ;
Но разбойникам, Бога хулящим,
Отдаёт предпочтение сброд.

Не от истин разбойничьих мiра,
Нам от Господа – вся благодать;
Златострунная Божия лира
Станет Истину лишь воспевать.


Рецензии