не я

У тому місті, де навколо пил
Я відчуваю себе не доброю.
Як по кольорам - то не білою
І навіть не чорною.
Я яскраво, моторошно червона!
Від людей тих втомлена ;
Трохи розгублена...
Вже забуваю імена.
Здається, я схиблена
Бо хочу в глечик до Діогена.
Я після вас спорожнена;
Подавлена
І принижена.
Та я даром наділена -
Я ж незламна... Непереможна я.


Рецензии