диви

Наче життя повернуло в ліво.
Право - то правильно,
А ліво - то для душі.
Я малюю свій світ на аркуші.

Щастя буде,
Та що ж там - вже є!
Ти просто не відкриваєш очі,
І не чуєш як воно шепоче.

Як світить у темряві,
Гріє руки твої ласкаві.
Подякуй хоча б за це, але щиро.
Не повіришь мені - я візьму сокиру!

І зламаю тобі життя.
Насолоджуйся відчуттям;
Навчись цінувати вродливу мить;
Закохайся назавжди у неба блакить.

Досить вже смутку,
Виходь зі свого кутку.
Починай жити зараз, як ніхто до цього!
Дивись на Всесвіт - там стільки неймовірного!

Я вб'ю тебе, якщо будешь плакати!
Хочешь, можемо побалакати,
Або ж плечі твої пожмакати?
Будь ласка, тільки не смій потакати
Своїм дурним думкам, зневірі й депресії.
Нехай тебе мотивує, боязнь моєї агресії...


Рецензии