Нiчого вiчного нема

Ріка життя літа кудись несе,
Навколо все міняється, усе.
Нічого в світі вічного нема,
Весна є, літо, осінь і зима.

Є дощ і сонце, радість і журба.
Чи все й завжди цінується, хіба?
Щось буде ще, в минуле щось летить.
Буття земне - це дивовижна мить!


Рецензии