Кайдасын махабатым?

Кайдасын махабатым
Мен сени издеймин
Мен сени энсеймин
Келчи мага жалгызым.
Жоксун сен жанымда
Кайдасын арманым
Мен сенен ажырадым,
Кечиргин сактаялбадым.


Козундон жашын тамчылады
Суйунду мага арнадын
Тилегине жетеалбадын
Умутунду актаялбадым.
Эми сен башка дуйнодо
Жанына баралбаймын
Козунду караял баймын
Мен суйгонумдон айрылдым.

Кош бол эми суйгонум
Жаным менин, журогум
Коз алдымда турат каранын
Колумду созсом жете албаймын.
Учуп кеттин когучконум
Мен сени унутаалбаймын
Тагдырыбыз ушул экен
Баш ийбешке  айла жок!

Кайдасын жылдызым
Мен сага жетемин!


Рецензии