По кансцитуций ведь падл

Делают фсё вам і с Реріх

Нам нада вас всех паднять!
Ну, па3отамі ж сделать.
Так шо сма3 серіАл
Пра Салтычіху j тетеріj.

Мала ж жестокасті в твар.
Нет! Мы дабавім шэ з двеСці.
Так шо усерісься перцісь
На фсех серых сне’гірь.

Эта васпітвает вас!
Да. Ну, канешна.
А то, іш, Ёгін он мне тут!
Мяса не жрот даж ф шызарнь.

Шо ж гэто робыця в вас,
Тамо во в Путек с Медьведьмі?
Ілі вы все озверелі вж,
Не отвергая j жыдка?

Бач, с Курском мы розобрафсь!
Гэто взорвалы індеjцы ш.
А ны о тоj Каланцэвіч,
Шо фсе торпедк закупав.

Нет! То, что Богу не над,
Мы нада ф7і развеjім зь.
Ну, каб чырнобыльк а5
Вышэл у нэ3j засценых.

Ібо зачем это вам
Вот тое самае светлае.
Шо, Рэрых, хы, наш?
Да нет. Это ведьмы ш.

І всё разграбь і растащ!
Бо нафіга ф самам делі
Шоб сотовыj хоть нормальн
Делалі рускы злодеjі.

...відіш, мы полэ взгорав?
І пофіг деревЯ


Рецензии