Карання

Кожну нiч я починаю
Бачити свiт в твоих очах.
Вiдпустити менi благаю
В мiй останнiй сумний шлях.

Довго ти менi тримала,
Я кохання вiдчував.
Був в в полонi,мов не знала
Як карання испытывав.

16.02.2018


Рецензии