Прийде весна

Прийде весна, розкине фарб м'яких палітру,
Розворушить серця людей південним вітром,
Гітарний дзвін наповнить сонячне повітря,
І, вільні від кайданів крижаних,
Стежки покличуть до пригод нових.

Заструменяться кришталем розталі води,
Що змиють все - і сум, і сірість, і негоду,
Вгамовуючи спрагу до життя.
Вплетуться срібні промінці в дівочі вії,
Крізь сон на юному лиці заграють мрії,
Як перші квіти, проростуть нові надії,

І, зачаровані під снігом небуття,
Прокинуться забуті почуття...


Рецензии