Любов

В любові немає строку,
В любові немає меж
І до вирішального кроку – любити
Не здатен лиш мрець.

Лиш в неї велика є сила,
Лиш нею тримається світ!
І навіть холодная крига
Відтає від теплих слів.

У світі цинізму і бруду,
Серед війни і втрат
Любов зігріває душу, –
Вона наш єдиний шанс!

Коли ти лишивсь наодинці
Із горем своїм важким
Любов не шукає винних, –
Вона допоможе всім!

І стане сестрою й братом
Той, хто тебе зрозумів,
Хто душу твою без втіхи
У розпачі не лишив!


Рецензии