***

Только вслушайся в эти звуки,
Присмотрись в глубину очей.
В полумраке сплетаются руки,
Оттеняясь в огнях свечей.

Я тобі прошепочу ніжно
Ті бажані і теплі слова.
Долі наші віднині суміжні -
Це вже вирішено на небесах.

И неважно стихи или проза,
На каком языке - всё равно.
Ти - моя найбажана загроза,
Що так солодко ранить давно.

You - my soul and my biggest happy,
Seni seviyorum, Je t'ame.
Our children will call you "daddy",
You - my angel, my life, my demn.

І вже більш не потрібно пояснень,
За нас всё уже решено.
Я кохаю тебе неосяжно,
И это лучшее, что мне суждено.


Рецензии