Все минае -песня-школьники-

Як розмай весняний -
нам було дитинство.
Перші ми надбали
досвід і знання.
Це по-материнськи
нам годила школа.
Щоб у світ рушали
ми не навмання.

Приспів:
Вручать атестати
вельми нам святково.
Але як хвилює
думка дошкульна...
Лишиться позаду
нам розмай дитинства.
Буде перша осінь -
осінь
не шкільна...
(можна 2 рази)

Миттю промайнули
і роки і класи.
Мало залишилось
нам шкільних дзвінків.
Щастя акварелі.
Музика анданте.
А на це - мінливий
сум поміж рядків.

Приспів.

Лютий 2018


Рецензии