***

 
Ні! Муза не приходить після сексу...
Її чекаєш, начебто весну.
Коли відкриє свіжі крила серце,
Коли відкриєш лінію свою.
Та лінія веде свою діяльність,
Вона не має форми чи зразка.
Душа вигадує сама незвичні грані,
Де зустрічаються мелодія й краса,
Де пристрасті танцюють в ритмі самби,
А мозок вимикається на мить,
Знаходяться нові відттінки й фарби,
Які прикрасять звичний термін "ЖИТЬ".
 


Рецензии