Сльози неба

Сльози неба на землю спускались рікою, 
 Свідки зорі, тоді не пішла за тобою. 
 Свідки зорі, бо бачать крізь темряву ночі. 
 А вночі не приховують щирості очі. 
 А в ночі всі буденнії образи тануть, 
 І з’являється справжність у людях лукавих. 
 Я пішла в протилежний бік, вгору по сходах, 
 Де не видно нічого, лиш чутний твій подих. 
 Чутний бій твого серця. Стоїш за спиною. 
 Знай. Не кинусь нізащо униз за тобою. 
 Я звільнилась, залишила зайві кайдани. 
 Відпусти мене прошу. Ні, навіть благаю! 
 Зупини свою тінь. Досить слід мій тримати. 
 Не твоя. Схаменись! Вчись життя починати 
 Із нової і чистої зовсім сторінки, 
 Тримай планку і будь хоч маленьким «мужчинкой». 
 Бачу сонце, що шлях мій майбутній осяє. 
 Знаю точно, що далі тебе в нім немає.
 


Рецензии