***

***
Таїли мрії почуття
Я їх свідомо блокувала
Я знала будь-яка зоря,
До ранку завше догорала.
І я ховалася від  надій
Що вже горіли підсвідомо
Я приховала власний гнів
За свою слабкість і безволля.
Я все ж відкрила знову душу
Туди впустила щастя пил
Реальність нагадала мушу
Реальність бачить на землі.
Де люди успіх вигризають
І допомоги тут нема.
Ти або в центрі або скаю
Ти йдеш до сонця чи до дна…


Рецензии