***

Вкрила...
Березень вкрила
снігом холодним...
Цей день зупинився і вмер...
Бачиш, хтось втратив і серце, і крила!
Я ж іх знайшов, і носив дотепер...
Стерла...
Посмішку стерла
з вікон прозорих...
Я став подорожнім, і впав...
Осінь бажань під реальністю вмерла,
прагнучи взимку весняних забав...
Скресла...
Кригою скресла
в річці примарній...
Нікому мене не знайти.
Втрачена мрія про щастя воскресла
там, де нарешті з`явилася ти...


Рецензии