Не вiдступай -песня-детская-

* Рекомендую.

Твій час життя спитати -
яким шляхом ступати?
Куда по білу світу
відправитись пора?..
Іди за сонцем слідом -
тоді не бути бідам.
Прямцем іди - не відступай
від намірів добра!..

Приспів:
Іди за сонцем слідом -
тоді не бути бідам.
Прямцем іди - не відступай
від намірів добра!..
(можна 2 рази)

Забудь турботи часті,
і те як жив у щасті.
Не рюмсай - коли доля
тобі не як сестра.
А другу якомога
потрібна допомога -
допоможи, не відступай
від намірів добра!..

Приспів:
А другу якомога
потрібна допомога -
допоможи, не відступай
від намірів добра!..

А ще долати мусим
і сумніви й спокуси.
Не забувай що це життя
є не дитяча гра!..
Дорослому й дитині
нам правила єдині.
Карбуй свій крок -
не відступай
від намірів добра!..

Приспів:
Дорослому й дитині
нам правила єдині.
Карбуй свій крок -
не відступай
від намірів добра!

Лютий 2018


Рецензии