Сонячне коло -песня-школьники-

Вже ми й подоросліли. Школа
дала відчуття нам сім'ї.
Ставаймо у сонячне коло
і Гімн заспіваймо її!..

Приспів:
Він мудрий - 
хто Гімн написав нам!..
Означені цілі ясні!
Хай будуть нам
сонце, і небо,
веселки,
й ужинки рясні!..
(можна 2 рази)

Завжди вчителі наготові
нам серце своє простягти...
Лунає у Гімні девіз наш -
УТІЛИТИ Й ПЕРЕМОГТИ!..

Приспів.

Цятки голубів у блакиті.
Мелодія Гімну летить.
Дарма що ми юні - дорослих
нам подвигів щиро кортить!..

Приспів.

Лютий 2018


Рецензии