З Днем Народження

Чистого неба
і сонця на ньому,
щастя і хліба,
достатку в усьому.

Сміху дитини -
травневий дзвіночок,
любові дружини -
турботи віночок.

Щоб многая літа
приходили в радість.
Здоров`я, наснаги
завжди і надалі.

26.05.2016


Рецензии