***

Вітаємо нашу манюню!
Хай буде здорова, гарнюня,
кмітлива і знову із року у рік
зростає на радість усіх.

Хай тато і мама
будуть ласкаві,
дарують любов
і веселки цікаві.


Дідусі й бабусі
нехай будуть поруч,
як ніжність, турбота,
дбайливая поміч.

05.01.2016


Рецензии