Олексi, Марку та iншим

Дитя в пелюшки кутає матуся
І зігріває подихом своїм
Я на Мадонну з дитинчам дивлюся
Милуюсь й ,мимоволі, заздрю ЇМ.
Малюк кумедний з поглядом глибинним,
В якому мудрість Всесвіту й віків.
Малесенький, але уже - Людина.
Зростає хай на радість для батьків.
Несе в житті добро, надію, ласку
і обдаровує любов"ю світ...
Все буде ще. А зараз - мама, казка,
і молочко, й здоров"я до ста літ.


Рецензии
Це велике щастя. Сподобалось!

Людмила Журавская   02.06.2018 18:07     Заявить о нарушении