Закувала зозуленька

Закувала зозуленька
Рано вранці на зорі,
І забилося серденько
Стало сумно щось мені.

А я стану під вербою,
В синє небо подивлюсь.
Своє  серце заспокою,
У минуле… повернусь.

І кує, кує зозуля
Навіває тільки сум.
Мабуть роки вже рахує,
А у мене безліч дум…

Ти без мене, я без тебе,
Але ж треба далі жить.
Берегти і не втрачати,
Цінувати щастя мить!.


Рецензии