Ту сангиндили мохпайкар!

Агар мехости ишкамро,зи ман ёр дур намегашти,
Дар ин чодаи бе руъё,маро танхо намезошти.
Бубин огушам бас сарду,дил аз дарду чашмом гирён,
Шикаста паймону ахдам,бехудаям намесухти.

Ту бевафову ситамгар,маро карди хуни чигар,
Сазоятро дихад Худо,манам бе ту дари ба дар.
 Ту сангиндили мохпайкар!

Бе ту осмони софам тор, бе ту гулхои бустон хор,
Бе ту гам аст маро шоди,бе ту ханда маро озор.
Бе ту бахори ман хазон,бе ту кулбаи ман зиндон,
Бе ту бахту  умед нихон,ба ту зорам бе ту бемор.

Ту бевафову ситамгар,маро карди хуни чигар,
Сазоятро дихад Худо,манам бе ту дари ба дар.
 Ту сангиндили мохпайкар!


Рецензии