Я искала тебя

Шепотіла пшениця про тебе
І про твої ліричні пісні.
Захотілось дізнатися тебе,
Тільки треба було знайти.

Я шукала тебе дуже довго,
І, напевно, такий мій шлях!
Я дійшла до сусіднього моря,
І про тебе сказав мені птах.

Я давно на тебе чекала,
Всі гаї обійшла навесні,
Тільки долі своєї не знала,
Нагадав ти про неї мені.

Поле, ліс і голосний вітер.
Тихо-тихо, мені на вухо,
Розкажи, як у тій калини
Вперше тебе тоді я торкнула.

Мерехтить  павутина на сонці -
То волосся твоє золоте,
А рослина у нас на віконці
Розквіте - нагадає тебе.


Рецензии