***

Космос моїх думок,
зірку моєї віри,
висновки з помилок,
музу моєї ліри,
сяйво моїх очей,
подих моєї душі, -
все віддаю тобі,
всі потаємні ключі.
З серця мого вогонь,
іскру моєї наснаги
вкладаю в твої долоні,
набуваючи рівноваги.
Все віддаю тобі!
Ти все ж даєш мені більше.
Я не належу собі,
тобі ж бо я важливіша...


Рецензии